Death of computer. By fire

Min dator är inte levande. Jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig, halva mitt liv finns i den där ihopvikbara lilla plastbiten. Problemet var att fästet till laddaren pajade helt, och självklart var jag tvungen att bli klåfingrig och bända, bränna, smälta, pilla och svära isär datorn där laddaren skulle stickas in. Inuti var det en liten grej som hade lossnat, en pytteliten jävla skitsak som tyvärr förvägrade strömmen att gå från laddaren in till datorn. Så ja, här sitter jag nu på Lilla kvarns dator och har förlorat en del av mig själv. Alla bilder jag hade, alla arbeten, alla texter. Tyst minut.

Turligt nog finns allt material fortfarande kvar i datorn, och om jag inte minns helt fel har jag sparat lite batteri så jag kan starta igång den en sista gång. Antagligen bara för någon kvart, så jag får vara snabb att förflytta allt till ersättaren. När jag nu får en ny dator. Funderar på att låna pengar av Kristin och köpa mig en ny, för utan dator klarar jag mig inte länge. Kan knappt plugga haha. Och musiken om kvällarna ?!

Nej, ska försöka titta på några nya datorer i helgen, eller åtminstone till lovet. Fast ett byte var på tiden, den gamla var ju helt totalt kass. 10kg kaksmulor under tangentbordet och söndervärmt batteri. Hittar förhoppningsvis en för en billig peng, men vill man ha något bra får man antagligen satsa en del.. Vill inte låna för mycket. Avskyr tanken att låna av någon redan nu. UschInte riktigt va. Jag var mer öm än så.


Sneakpeak ''Not today''

Kommer nog byta header inom en snar framtid. Stay tuned!

Började med en ny teckning idag. Äntligen!! Känns som att jag börjar komma igång nu efter den jävligt tunga tecknarsvackan. Har inte tecknat på hur länge som helst, känns det som iallafall.. Känns i vilket fall skönt av bara fan att skapa igen. Det blir inte perfekt, men när är jag någonsin nöjd ?

Tänkte att jag kanske hinner jobba ihop lite material till en utställning i Örebro vår. Om det fortsätter kännas såhär bra dvs! Hamnar jag i en svacka igen vet jag inte om jag stänger ner tecknarkiosken. (Haha, eller hur..)

Bilden har jag redan döpt till ''Not today''. Tecknade i ca
3 timmar med 6Bpenna, liten stompfer och stiftpenna.


Autumns first ivy-shoot

Fotade ute idag, både topless och påklätt. Fy vad tjock jag ser ut på bilderna, helt sanslöst. Vi hittade en liten skogsdunge som var lagomt öde, trodde vi, eftersom det mitt i allt svängde förbi en unge på cykel. Jag stod turligt nog med ryggen emot och försökte dölja mina nipples bakom det yviga håret, och ungen passerade lika snabbt som att han inte ens hade sett oss..

Blött, blåsigt och bitande kallt definierar vädret. Jag vande mig förvånansvärt väldigt snabbt vid kylan och frös inte överdrivet mycket.

Anyways, grundtemat var iallafall trolltema med tanke på hur mitt hår såg ut efter att ha haft en fiskbensfläta i håret i en vecka. Kändes mer som en enda stor dread mot slutet.. Men fint och annorlunda blev resultatet när jag väl trasslade ur flätan. Skulle kunna tänka mig att gå så fler gånger till vardags. Åh, ihp!

Och som vanligt kunde jag inte bestämma mig. Åsikts-help?

 

Påklädda bilder är vad ni får nu. HåretFestsugen med tatueringsmaskinen bredvid

Sitter just nu i Kumla hos Kim och är lika osocial som dem. De spelar Wow :( Äckligt sugen på fest men närmsta fest är i Örebro och det är därmed bussar att passa och promenader att gå osv. FAN ! Att jag är född så otroligt lat. Krogen lockar mer än tillåtet, men i brist på leg funkar det inte riktigt .. Jobbigt läge. Sitter här med mitt rödvin och ser sur ut.

Tatueringsmaskinen har iallafall kommit, men jag förstår inte alls hur i helvete den fungerar eller ens hur man sätter ihop den. Har fått med två cdskivor med instruktioner, men med tanke på att min dator inte vill acceptera cdskivor gick det ju åt helvete.

Vill på feeeest eller krooooooogas

 


Stomach Ache Of Death

Det är helt galet vad ont i magen jag har. Får gå vikt som ett pappersflygplan titt som tätt, fyFAAAAAAAAAAAAANNNN VAD ONT DET GÖÖÖÖÖÖÖÖÖRRRRRRRRRRRR. Det klurigaste är att det gör ont i omgångar, någon halvtimmes ont följt av tio minuters smärtfri levnadstid och så om igen. Det är uppe i magsäckstrakten det gör smärtar, och inte i tarmarna där det vanligaste magontsområdet är. Så nej, det är inga toaproblem här inte.

AAAAAAAAAARRRRGGGHHHHH
kommer inte kunna gå i skolan, dansa, spela flygel, konversera med annat än jämmerstön, än mindre tänka!!!!, göra någonting alls om det håller i sig såhär. ARGH (kommer aldrig sluta jämra mig).
Jag tror jag dör snart. Måste skriva ett testamente

I övrigt har jag inte varit särskilt aktiv på teckningsfronten, det här är väl vad som
bjuds på för tillfället. Lektionskladd på whiteboard, fint porträtt av mig och Sobin?

 


Little box of bajs

Sådär. Nu är bakgrunden äntligen ordnad, fast 100%igt nöjd kan jag inte påstå att jag är på långa vägar. Det är med kodmallar osv är en jävla historia, får se till att hitta någon som kan göra det åt mig.. Och lyckas, förstås.

Tillsvidare bjuder jag på min ''Little box of love bajs!''. Kul grej jag gjorde för att personalen på något vänster snackade just bajs på Lilla Kvarn. Bröt ihop av inombordsskratt några gånger under tillverkningen (vem vet vad förbipasserande tänkte när jag skrattade rakt ut i tomma luften..), men jag blev riktigt nöjd. Fyllde den med två negerbollar och lät den stå i kylen några dagar.. Var den sedan tog vägen vet ingen.

Jaja. Fin idé iallafall. Tack Martin för grundboxen.

 

Kärleksfull present. Ska nog göra några sådana till alla hjärtans dag

 

 


Inte gosigt med nikotinbrist, myskläder däremot

Så otroligt gosigt att springa runt och gosa i myskläder man desutom
känner sig fin i. Även om omgivningen kanske inte håller med, haha..

Dagens planering: ska till Örebro en sväng när vi är klara i restaurangen runt 15.00snåret. Har inte en blekaste om vad jag ska göra av helgen, funderar på att försöka få tag på Phillip eller Dennis eller vem som nu har lust att dricka vin med mig och genomföra det. Det vore riktigt trevligt, och sugen på vin är jag som bara den..

.. för att inte nämna cigaretter. Jag tror jag dör. Ändå har jag pengar till cigg, så jag vet inte varför jag inte skaffat mig fler än. Antagligen mitt otroligt snåla förnuft som insett vad cigarettpaketen egentligen gnager i plånboken..

Jaja. Vin ska införskaffas iallafall, och antagligen cigaretter med. Sedan får vi se vem som gör mig sällskap.

 

Justja. Jag har inte lämnat tillbaka syster kläder trots att de var färdigtvättade i tisdags. Woops


Kladdkaka med jordgubbar i sockerlag och grädde

Detta var vad Restaurang Silvergrytan bjöd på som dessert när jag huserade i bageriet. Imorgon ska jag vara i
Varmköket, det ska nog gå bra. Kallskänken bävar jag dock inför, det där med salladsbuffé är inte min grej..

Bortsett från att kladdkakan var lite väl kladdig var jag nöjd. Även om sylten inte var lättast att ringla upp på tallriken -_-' cepe

Insåg att jag glömt att pudra med florsocker på bilden. Ni klarar er


Utforskar Örebro en fredagskväll - Publicum

Väldigt skum kväll igår. Anlände till Öebo 17.40 - mötte upp Kim - hängde på Deed nån timme - förkrök i lägenhet - buss mot universitetet för att gå till ett ställe kallat Publicum. Jag vet inte vad det vill kalla sig, men det var som en helt vanlig fest fast med dubbelt så mycket folk man inte kände. Som en bar som dessutom inte sålde någon alkohol (?!).  Men varm korv för 10:- fanns.

Det var skitkul!, men nästa gång tar jag garanterat med mig egen alkohol. Var inte förberedd och trodde man kunde köpa på plats, men det straffade sig. Jag fick snylta öl hela kvällen samtidigt som jag matade Leon och Marcus för att få dem packade med. Och det var ju inga stora mängder direkt.
Det lilla träbordet i mitten av soffrummet var avsett för dans och fyllevrål, och jag var förundrad över att det fortfarande var helt efter att ha stått elva personer på 1,2 kvadratmeter. Varje helg. Jag tror rekordet låg på 14 personer.

Kom iallafall hem med morgonbuss runt 07.00, haha. Helt galet vad tiden försvann, planerade bara att vara där i någon timme från början, men det var mycket bättre än förväntat.. Kan bero på att jag hade awesome sällskap. Vi var för övrigt Jag, Leon, Marcus och Fabian. Och lite till folk som hittades på plats. I vilket fall, efter Publicum innan morgonbussen gick vi hem till ett par studenter som ville ha efterfest och drack ren vodka och vin ur flaska. Det var ungefär där jag började bli riktigt full, jag som försökt matat de andra med det lilla jag kunde ordna. Sådan ankmamma jag är..

Leon, jag och Marcus
Dansande Marcus och Leon
..och en liten bit av bordet. Tänk att de varit 14 pers på det
Glad guling
Jag fick låna en studenthatt som var blå blå blå <3
(dagens fråga: varför i helvete är mitt läppstift utsmetat?)

Jag ler! Jag, Leon och efterfest-studentkillarna
Fabian med sin bjässe

Mirakel sker

Jag däckade såfort jag kom hem igår, dvs runt sjutiden. Sov oavbrutet
till halv åtta på morgonen, vad i hela fridens namn hände ?!

RSS 2.0