Tanu feat grabbarna grus: Reunion och Peters 25årsfirande

Kalaset hos Peter igår var helt lovely. Kändes så jävla fint att träffa mina kära grabbar igen, har inte umgåtts hela gänget på hur länge som helst känns det som .. Reunion i samband med Peters 25årsfirande. Love you guys ♥

 

Iallafall, nu tar vi dagen från början: Vaknade upp hos Mor runt lunch och käkade en rejäl knäckebrödsfrukost. Peter ringde runt 14.00 och bjöd in mig på födelsedagsfika runt 15.00, och vi alla vet ju att jag inte är personen som säger nej till smörgåstårta, negerbollar, ballerinakex och princesstårta. Tanya, det svarta hålet.

 

Första ölen öppnade några redan kl 15.00, herregud säger jag bara. Jag har fortfarande inte haft något alkoholsug sedan jag kom tilbaks från Thailand, så jag tog bara med mig en Mai-tai 5.0% på burk ! Som jag öppnade runt 17.30, vafan, var sist i sällskapet efter en stunds hårdtjat från grabbarna .. Och senare på kvällen skulle det slinka ner 3-4st 55cl-öl plus x antal shottar minttu, ouzo och päronvodka. Why not ? Tröttheten höll dock i sig hela kvällen igenom ..

 

kvällens nyckelord blev väl Illustrerad vetenskap-frågesport, Jims penis, 'backhead blowjobs', Ouzo, kökhäng, Peters päronvodka, hitlåten ''Earth hour sucks'', kylskåpslänsning och knäckebröds-fylleätande på HÖG nivå.

 

Jim friade till mig och jag svarade ja. Någon timme efteråt friade Magnus till mig, och jag skilde mig från Jim för att förlova mig med Magnus. Runt tre kom en Rickard och Minsou till huset, direkt från London ! Första gången jag får se Rickards tjej som flugit hit från Korea. Vi måtte ha skrämt den stackars koreanen som tydligen knappt kunde engelska .. Jag hälsade och sa inte mycket mer till henne, jag kan inte japanska !

 

Iallafall, satt i köket de sista timmarna, och runt 4-5 satte jag mig i bilen med Magnus och åkte hem till honom för att sova. Kom dit, stöp i säng och somnade på en grisblink.

 

Fint, så jävla fint, och tänk när vi festade tillsammans ofta, för 1-3 år sedan ? Sommartiderna brukar dock binda ihop våran gemenskap bättre än vintern, så det blir väl bara att vänta och se ..

 

 

 

 

 

 

Nu finns ju inte Peter med på bilderna, men ändå .. Bilderna är alltså
inte från igår, de är från tidigare gånger hemma hos Benne och Magnus

Tatuering nummer tre !

Justja, tror minsann att folk har varit lite nyfikna på min senaste tatuering :)

Har kära Jesper att tacka för den, den underbara jävla killen betalade den åt mig ! Jag försökte betala honom, men han envisades med att säga att han gjorde det för att jag alltid skulle tänka på honom varje gång jag såg den. Vilket jag absolut kommer att göra, en sån här sak glömmer jag inte ! Utan honom tror jag inte att det skulle bli någon tatuering överhuvudtaget, eftersom jag blev rånad på en månadslön på Phi Phi Island. Shit happens, men bra surt var det .. Nu får jag gå pank tills 21 maj, då jag dessutom bara får ut runt 700kr. Blä.

Iallafall, är faktiskt lite mallig över den. Den kom till på en svensk, nyvunnen kompis horbar (som han ägde) i Patong, på Bangla road. Satt med en bläckpenna och var inte alltför road eftersom Jesper, som jag umgicks med konstant i Patong, var ute på något ärende för någon timme. Tecknade upp mönstret och blommorna på armen, och när Jesper såg det beslutade vi oss för att gå och få det överstökat på närmsta studio ! Klockan var 5-6 på morgonen, och några öl hade slunkit ner haha. Jag hade dock hållt mig lite i skinnet iaf, kände på mig att det kunde bli något redan tidigare på kvällen. Han fyllde i sin på midjan samtidigt som jag blev tatuerad, minns inte vad det stod, men text var det. Åh, jag är honom så tacksam att jag vet fan inte vad ..

Ingen bild bakifrån, men den största blomman sitter iallafall på axeln.
Måste verkligen fylla i den turkosa/blåa färgen, för särskilt bra ifyllda
var de inte .. Men det är klart, man får väl vad man betalar för.

Tatueringen är iallafall långt ifrån klar, bara påbörjad. Mönstret kommer att fortsätta runt och ner på armen, och sluta ungefär som den slutar vid bröstet fast vid armvecket. Ska skugga runt blommorna med, och fylla i dem .. Sitter och spånar på om jag ska skugga mönstrena med, eller om jag ska ha dem med sådär skarpa kanter. Det märks, lär inte ha råd att tatuera mig på ett tag ändå .. Har fått något dille om att göra alla mina tattisar i Thailand, och det känns som att jag klarar av att vänta iallafall. Åh ♥

Om mitt tecknande, Scanner/nytt objektiv önskas

Oj vad off jag är. Beror förmodligen till största delen på att jag saknar både scanner och kamera ! Ingen möjlighet att visa upp mina tckningar dvs. Lite surt, men jag antar att det kommer i framtiden .. Får väl låna någons kamera eller scanner eller något, för nu jävlar har jag faktiskt en del teckningar jag är nöjd över, även om jag faktiskt bara har en enstaka som är helt klar.

Tecknade några i Thailand med, men det var förjävla klurigt att teckna i en skranglig minibuss på Thailand gropiga vägar, nästan så man slog huvudet i taket då och då. Älskar det, men kanske inte när man ska teckna.

Håller just nu på med en teckningsuppgift till kursen Ansvarsfull Alkoholhantering som vi läser här på restauranglinjen. Ska göra en affisch som har med Alkohol och dess följder att göra, resten är rätt valfritt så det är ju ett stort område att röra sig i. Vi får använda vilken uttrycksform vi vill, kollage, fotografier, text, pennor etc etc. Gissa vad jag använder ? Blyerts och vitt papper till Tanya, blyerts för guds skull. Jag föredrar att teckna mina egna teckningar så att säga, får ingen tillfredsställelse av att klippa och klistra.

Min bild har nyckelorden ''Alkohol och könssjukdomar'', även om det inte var menat från början. Det bara blev så .. Passade så bra in. ÅH vad jag önskar jag kunde visa er bilden nu ! Självklart tecknade jag en kvinnokropp, kan jag teckna något annat överhuvudtaget månntro ? :P


Avrundar med två bilder från sista dagarna i Thailand,
saknar det fortfarande så det skriker om det !


På flygplatsen i Krabi. Inte rekommenderat att anlända i snösverige i den
klädseln, kan jag lova ! Har nog aldrig skakat så jävla mycket i mitt liv.


Phi Phi Island, på nån nyupptäckt strand


I want to sleep forever and ever

Imorgon är första dagen i livet sen en ynka vecka som ändå har känts som hur länge som helst. Kan ha att göra med att jag desutom var borta i två veckor i Thailand före det .. Hann gå i skolan två dagar innan jag gick och dog, och försvann från världen. Orkar inte rota efter fler ord att berätta med nu, är fortfarande så otroligt trött både mentalt och fysiskt.

 

Kom iallafall ut från Karlskoga kvinnomottagning idag med smärtlindring och tablettkur. Nu får skiten fan ta och ge sig så jag kan leva mitt liv normalt igen, hur det nu blir .. Har en känsla av att allt kommer att skita sig. Önskar nästan att jag hade fått dödsbesked så att jag bara kunde ge fan i allt och bara vila vila vila ut i väntan på slutet. Är så sjukt jävla utmattad trots att jag inte gjort annat än att ligga i en säng den senaste veckan.


Saknar så det gör ont

Åh, jag vill tillbaka till Thailand NU NU NU NU NUUUUUUU !!!!

Saknar folk, saknar att träffa folk, saknar det mesta med det även om jag är medveten om att de flesta jag träffade säkert redan är ur landet .. Och Delain, haha shit, hur kan man glömma en så idiotiskt vrålsnygg människa ?

Affe var för övrigt hos mig i helgen, väntade på mig på Arlanda när jag anlände från Thailand ♥ Stannade hos mig till måndags .. Vi hade det väldans mysigt, och åt mängder av smörgåstårta och kakor på söndagen då Kim fyllde år. På Lördagen käkade vi sniglar och Bouillabassé hos Far. Åh, det var underbart att ha honom här ..

Resultat av kontrasten mellan Thailands och svenska klimatet ?

Har haft äckligt, och då menar jag verkligen äckligt ont i ryggen hela dagen idag. Drabbades av en dunkande huvudvärk och hosta direkt när jag kom tillbaks från Thailand, vilket har hållt i sig konstant (4 dagar), verkligen hela hela tiden. Ryggen kom dock först nu, som ryggskott, kan liksom knappt gå ibland. Huvudet, halsen och frossa på det, låter som att jag är sjuk kanske ? Är så konstant utmattad, sömnig, trots att jag sover mer än vanligt, det här är fan inte hälsosamt, kunde inte ens sitta på en stol upprätt i skolan idag, hade så inåthelvetiskt ont i både huvud och rygg samt hosta ..

Skriver mer om Thailand någon annan gång, för nu tänkte jag vara upptagen med att däcka igen (herregud, 22.00, det är för fan 5 timmar tidigare än vanligt ?!)


RSS 2.0