Nya teckningar på g

Jag har nu några nya bilder på teckningarna, men inte fan vill Blogg.se lägga upp dem åt mig. Fattar inte vad felet är, skall lösas på något vis .. Hang on !

(Lyckades spilla kaffe över halva mappen, något inuti mig gick sönder)

Om helgen i Sthlm 22-24 jan

Jag tror minsann att jag glömt att skriva om helgen jag tillbringade hos Affe i Sthlm ! 22-24jan, vilket förmodligen var sista gången vi kunde ses innan jag far till Thailand i februari. Vi är dock lite spontana i hushållet, så vi vet inte riktigt än när vi ska åka :) Det märker vi, rätt som det är försvinner jag bara. Eller ja, kommer förmodligen att häcka på något internetcafé därborta i värmen med, slösa bort alla pengar jag ska ha till tatueringen haha ..

Iallafall, jag anlände till Sthlm 22.00 på fredagen, och satte mig direkt på tunnelbanan till Vällingby för att träffa Affe som var hos sin käre vän Kevin och häckade. Kom fram, hälsade på en grabb jag faktiskt gillade (som jag dock inte tror gillade mig, haha) och överlämnade tavlan jag tecknat åt Affe som födelsedagspresent. Både han och Kevin gillade den, iallafall vad de sa, så det var väl bra .. Drack ett glas vin innan vi gick ner till kvarterskrogen för att träffa Kevins mor och bekanta.

Väl på krogen satt vi och samtalade en hel del med skaran runt bordet, var dock lite svårt för min del då jag satt längst ut på bordet samt inte kände en kotte. Blev bjuden på en öl av Kevin och ett glas rött av hans mor, den gästfriheten var det sista jag hade väntat mig ! Blev nästan lite rörd, åh vad synd att han inte verkade gilla mig alls :(

Inte förvånad dock, tror jag råkade ut för en rejäl nedåtsvacka humörmässigt den kvällen, och när det händer gör alkoholen mig till en drama queen. Minns inte riktigt hur jag var på slutet (mina minnesluckor kommer även utan alkohol), men jag vill minnas att jag satt i ett mörkt rum en stund, så jag antar att jag hade en humörsvacka vilket måste ha fått mig att se ut som en jävla idiot. Fan Tanya, faaaaaaaan

Lördagen iallafall, gjorde absolut inget annat än att ligga och dra oss i sängen och glo på film, Pirates of the caribbean, Orphan och The Hangover (vilken jag för övrigt nästan kan utantill vid det här laget). Så ja, lördagen tillbringades i sängen och någon sväng i köket för att röka, och se på fan, jag var nykter hela lördagen (Y)

Söndag var mindre kul, för detta var dagen för hemfärd. Ville inte, men ibland måste man. Åkte till Kevin och hämtade grejer jag glömt, och sa sedan adjö till pojkarna för att dra mig mot bussterminalen där jag spontant stötte på Tomas. Blev en hel del prat, ja, den killen gillar vi. Sov dock mellan Sthlm-Eskilstuna, det är underbart att sova på bussLite på lyset skulle jag väl troHaha, babyface !Inte säker på varför, men bilden får mig att tänka på en gökungeNice, myeesOst, kex och vin, här var det luxury kitchenFramåt den stunden jag inte minns, men det måtte väl ha varit något kul på datornJag är en bra fotograf när jag är på lyset. Not. Men han blev bra snygg iallafall :(Ihp ihp ihp ihp ihp

Fredagsmys a'la Örebro

Nu är jag hemkommen efter en kväll och natt hos Mr D i Örebro. Förfrusna tår/fingrar, vin, film, spontanbesök och kyckling är väl vad som definerar fredagskvällen. Vi kollade på The Fountain, The illusionist, Donnie Darko och V for Vendetta, och jag kan säga att jag gillar allihop, även om jag nog får vara klarare i huvudet nästa gång jag ser The Fountain. Bra skum film, i say

Efter några glas vin och någon film kom jag ju på att kära André och Sean bodde i huset mittemot ! Vilken chock de kommer få sig tänkte jag, och gick över för att knacka på (inga jag träffar ofta alls, mer än halvårs mellanrum ungefär). Japp, Andrés min när han öppnade dörren tydde på förvåning, och se på fan att man hittar ett stycke Raven där med ! Jag och Dennis kom in på ett kortbesök, och gick efter trevligt samtalande tillbaka till D's place där vi fortsatte med film och något glas vin/corona.

En grej som inte var som den skulle var dock att vi började bli trötta runt åtta-halv nio ! Vafan blire liksom, jag brukar inte vara sömnig förns runt 04.00tiden, och så håller jag på att däcka redan runt kl 22 ? Vet inte vad som hände den kvällen, Dennis måste ha drogat mig :( haha

Gick iallafall och la oss runt tolvstrecket, och somnade runt .. kan den ha varit två ? Chitchat är trevligt. Fredagskvällen var trevlig och väldigt mysig. Jag blev för övrigt imponerad av att Dennis vet vilken musik han ska sätta på som jag gillar, vilket inte många lyckas med :x I like your company, dude !

Fler mys- alternativt festkvällar, tack


Shoots and Ladders

Fotade lite med Le Sis idag. Blev en hel del bra bilder, enligt mig. Har inte hunnit pilla med så många bilder än, men de som jag är 'klar' med hittils är iallafall grymma. Hon lär sig mer och mer !

Ställde mig bakom kameran lite jag med, och tog ett par fina kort på henne, inga jag hunnit redigera dock. Tonårspannan har hon beordrat mig att ta bort, och det ligger väl lite jobb i att få det att se naturligt ut. Fler bilder från shooten ryker upp allt eftersom jag pillat klart med dem ! Tog runt 200 bilder, men jag tvivlar på att jag kommer att använda mer än hälften om ens det. Inte alla bilder som har 'det', så att säga

Jag brukar vanligtvis bara lägga en liten lätt redigering på bilderna, försöker att ändra på så lite som möjligt på själva personen. Någon blemma här och där, en valk får gärna försvinna haha .. Curves, saturation, color balance etc däremot, det pillar jag rätt friskt med, men då har jag ändå låtit personen vara (för det mesta). Min dubbelhaka är dock något jag ofta gör något åt, gud vad jag avskyr att den tycker om att hänga med på bild. Tänkte skriva detta så ni vet vad jag gjort med bilderna, så ni inte tror jag ser sådär bra ut på riktigt, haha. Önsketanken finns dock

Ni får gärna skriva om vilken som ser bäst ut !
eller om ni har andra åsikter om bilderna. Kanske bara jag som gillar dem, haha (Y)

 Samlarobjekt och skor ♥

Nu har jag räknat mina skor och kommit fram till att jag har 20 par, om man räknar med sandalerna. Finns säkert ännu fler då jag är bra på att sprida ut mina ägodelar i landet, har nog runt 17 hemma, och jag kunde bara komma på tre par som är någon annanstans. Men fler ska det bli ! Åhåhåhåh, skor kan verkligen göra en kvinna lycklig ibland ♥

Övriga (udda?) ting jag samlar på:
Tekannor / Tekoppar
Fina påsar/lådor/boxar
Kok/bak/konfektyrböcker
Dietism/bantnings/dietböcker
Skor ♥
Tomma cigarettaskar
Tomma, fina vinflaskor
Torkade blommor jag fått av speciella personer
Blodiga ölburkar
Kanyler och rakblad
Plastbestick / Sugrör
Festival/Konvents/Eventsband

Och säkert något mer som jag inte kommer på nu. Jag är en liten bunkrare, ja.

fishie

HAHA ! Såna skulle man allt ha !


Om viljan att bli fit igen, samt om det dagliga kvällsschemat

Shit .. Tog en tänkare när jag skrev föregående inlägg, och la mig genast på golvet ! Nu har jag plöjt igenom halva passet, av det jag brukade göra förut, och jag känner genast att min träningsvärk sen gymnastiken knappast kommer att bli bättre imorgon haha .. Nej, men det känns faktiskt jävligt bra. Nu gäller det bara att ta sig i kragen och utföra det precis varje kväll, och ja, det var ju en annan hake ja. Men jag ger mig fan på att jag ska orka mig igenom hela listan innan sommaren, och ha gjort det till en rutin igen, jag ska jag ska jag ska ..

Här har vi listan, jag räknar inte antalet utan jag går efter hur långa låtarna är. Blir en hel del med tanke på att vissa låtar går på repeat ..

Första delen kallar jag för styrkedelen, då den består av olika styrke/stretchövningar. Den andra delen av listan är paraparadanser, jag gillar det för det kräver varken särskilt mycket plats i rummet, och för att det är ganska fartfyllt och mycket vevande med armar (är förhoppningsvis bra för att fasta till mina sladderstickor till armar, haha).

12step - Ciara situps+crunches
Loose - Missy Elliott armhävningar+benstretch+sidoplankan x2
Loose - Missy Elliott rygglyft+plankan
Obstacle 1 - Interpol halvbrygga+helbrygga

Sedan följer 7-8 olika koregrafier jag memorerat genom åren jag dansat, de flesta parapara eftersom mina armar behöver sig en workout. Jag har ingen styrka i armarna alls, det är nästan pinsamt haha. Jag klarar som absolut max 40 armhävningar, på knä, och jag har med tanke på det inte den tyngsta kroppsmassan att lyfta heller.

Nej, styrka är inte riktigt min grej, men i gengäld kan jag väl säga att jag är vigare än många iallafall (men långt ifrån bäst på det, jag jämför nu med vanliga, icke-stretchinriktade människor)

fit period


Bjuder på en bild från 4 mars 09. Största träningsperioden var dock våren 2008, (jag joggade tillochmed varje dag! Jag avskyr att motionera) Herregud jag måste tillbaka dit .. Graaah, jag vill bli fit igen, vill vill vill (har jag någonsin varit det ? Yikes. Nu fick jag mig en tankeställare)

Tissel och tassel kring den egna träningen

Har inte så mycket att säga, händer inte så mycket om dagarna numer. Skola och träning upptar mina veckor, visst att jag kanske inte går på alla träningar och så, ibland råkar man sova lite längre under en tupplur eller liknande, men ungefär såhär ser det ut:

Mån: 1,5 h Gymnastik
Tis: 1,5 h Balett / 2 h Musikal
Ons: 1,5 h Avancerad dans /1,5 h Gymnastik
Tor: -
Fre: 1,5 Gymnastik
Lör: -
Sön: (6 h Musikal nästa vecka ?)

Självklart är tiderna ungefärliga, varierar från gång till gång såvida jag inte råkat somna i en soffa någonstans. Tanya i ett nötskal om inte annat, att somna överallt alltså (Y)

Överväger att börja göra x antal situps, rygglyft och armhävningar samt div dans och stretching på rummet varje kväll igen, vafan, jag har ju blivit världens plufs sen jag slutade vilket var rätt längesen. Men jag orkar inte ! Har aldrig ork att lägga mig ner på golvet och köra igång längre, men fan vad det skulle behövas, jag måste ha varit rätt mycket mer fit än nu när man tänker efter, liksom, vilket jävla träningspass det faktist blev när man gjorde det varje varje kväll utan undantag.

Grah. Nej. Måste bli vigare. Måste bli starkare. Måste bli mer disciplinerad. Måste bli bra på någonting, fan fan fan

barr

 

Åh, barr, det är något jag verkligen skulle vilja kunna, men jag tror det är rätt omöjligt med tanke på mina tunna armar samt att jag är så jävla feg för att prova. Men det skulle vara hur tufft som helst att kunna ..

Bullbak, gitarr och öl på en fredagskväll

Fredagen ägnades åt att baka bullar mellan 20.00-23.00. Tog längre tid än väntat, hade tänkt gå upp till Samuel och Rickard redan runt 21.30snåret, men icke sa nicke .. Blev en hel del groteskt fula bullar, men goda var de iallfall. Och jag ska kalla mig utbildad kock/bagerska ?! Haha, köksyrket är kanske inte min grej ändå, men det är fan så underbart att stå i köket .. Min hemvist ♥

Anyways, tog mig upp till Samuel och Rickard där även Lidman var. Spelade gitarr och sjöng och lyssnade på keltiska var ungefär det vi gjorde, sista delen av kvällen gick dock åt till att krångla sönder min mobil och ringa Affe upprepade tillfällen, förlåt förlåt förlåt. Öl, vin, bullar och musik, mer än så var det inte. Men det var trevligt.

kockis

 

På tal om kockämnet, tog bilden för att Sis ville se mig i kockrocken.
Och mina ben ser fan smala ut, det klagar vi inte på ♥

Sthlmstrip till Affe vilket betyder mys och drinkhelg

Håhå, jag säger då det, jag är verkligen usel på att uppdatera .. Men jag har inte så mycket att skriva om vardagarna, var dag är ändå sig lik ! Sover mindre än någonsin gör jag nu med, haha.


Men okej, mindre tankar och mer om helgens gång då. Anlände till Sthlm rätt sent, runt 21.00 i Södertälje, så jag var väl hos folket runt 22.00-22.30. Vi drack och han spelade för mig på sin gitarr och jag bjöd både hans bror och honom på både cigaretter och Sangria (spansk partydrink). Vi var nog alla småfulla den kvällen, ja. När vi skulle till macken vill jag minnas att bror hans klädde på mig någon stor jacka och grejer, haha vad gulligt det kändes av honom. Mer än så gjorde vi väl inte under fredagen, promenerade i verkligen bitande kyla, gick och la oss rätt sent och varvade sömn med en del mysigheter.

 

Lördagen ja, vi vaknade runt 09.00-10.00 på morgonen (!) och sen vet jag inte hur många timmar vi låg och bara segade/låg i koma? Rörde lite på sig runt .. ja, inte en aning om vad klockan var. Satte på två filmer vi glodde igenom (Feed och Monster). Runt 18.00 var det dags att dra sig, han skulle på födelsedagsfirande och jag in till stan. Skiljdes åt med osäkra framtider, han skulle höra av sig om vi skulle träffas senare på kvällen igen. Jag åkte in till stan och pratade lite över en öl med Tomas på någon irländsk pub i gamla stan, och åkte sen till mor i Hägerstensåsen (mot fruängen). Blev bjuden på lite öl där, och åkte efter någon timme in till stan igen då Affe ringde och var påväg in till stan för att möta mig. Efter en del virrvarr med tåg och grejer hittade vi varann, och bestämde oss snabbt för att ta en öl på ett sunkhak runt Hötorget, and so we did. Var väldigt mysigt trots ljudnivån, jag hade fått låna 500:- av mor så jag bjöd honom på en öl. Försökte även bryta ner honom i armbrytning, men det gick inte så bra ..

 

Bestämde oss runt 02.00 för att börja dra oss. På vägen hem råkade mitt fulla, dumma jag börja babbla om alla mina nojor, Pandoras box öppnades och släppte ut alla idiotiska nojor jag har för allt. Resan mellan Hötorget-Brommaplan bestod väl av en diskussion med en omöjlig Tanya, kul med en full och okompromissbar människa att prata med, haha (Y) Väl på plats på Brommaplan upptäckte vi att bussarna slutat gått, så det var bara att pallra sig via promenad i kylan. Tror aldrig jag haft så rosa skinn förut .. Fy-faan. Gjorde sjukt ont i skinnet när man kom in, men det var inte så jättelångt som jag trodde ändå .. Jaja, väl hemma hos honom fick vi i oss lite whiskey och kaffe. Lagade även lite mat innan vi avrundade med en cigarett i köket för att sen gå mot sängen. Mysigare än så kan man nog inte ha det.

 

Iallafall, till söndagen då. Vaknade .. ja, när vi nu vaknade, och låg och drog oss i sängen en bra stund. Gick väl upp runt 15.40 och tittade på när han åt lite av nattens matlagning. Hann inte göra så mycket mer, jag hade en hembuss att passa 17.30 och han hade ett rep med bandet 17.00. Han följde mig till Alvik, och var där tvungen att hoppa av .. Kändes nästan lite sorgligt, haha. Men avsked med någon man gillar är väl alltid sorgliga ?

 

Ännu en trip innan jag far till thailand är icke omöjlgt. Puss

 

Har inga bilder från helgen, så jag slänger upp en sån här bild istället.

Hallucinationer

Haha seriöst. Jag har fan börjat hallucinera mer och mer på sistone. Igår såg jag en katt i rummet, och idag en enorm gråsugga som klättrade i taket, haha, fyfan vad jag skvatt. Bara att blunda och räkna till fem ..

Äntligen! Bilder från Chaplinsbar@Sthlm 19dec09

Äntligen har det kommit bilder från kvällen i Sthlm ! Där jag var med grabbarna grus och såg på Avatar 3D, ni vet. Lite besviken över att de inte lagt upp gruppbilden på hela sällskapet, men jag fick en överraskning ändå: Det fanns en bild mitt i mitt kareokesjungande !

Jim, Nadine och någon jag inte minns namnet på. Träffade Nadine i sthlm, någon
gammal bekant till mina något äldre grabbar. Jag tycker för övrigt att hon är skitsnygg.Inte en aning om vilka de två personerna är, men vi har ett stycke rygg från Mig, Benne,
Rickard och en halv David i bakgrunden. Och så är jag inte säker, men jag tror minsann
jag skymtar Alfreds halva ansikte framför mig. Vad spelar det egentligen för roll, haha ?
Haha, Peter och Rickard som sjunger duett verkar det som. Peter var nog skapligt på lyset
Peter och Rickard, två grabbar från hälleforsgänget !En ur sällskapet mittemot, ett stycke sött var det ja.
Peter dj:ar och Rickard rappar. Skulle man kunna troSjälvklart avslutar vi med en mindre smickrande bild på mig, mitt i sången och lite på lyset
kanske. Det är sånahär bilder som får mig att fundera på hur ful jag egentligen är, hahaKonstbloggen som blev en blogg om supandets konst

Känner att det varit lite tomt om teckningar på sistone, men jag har dels inte haft någon kamera/scanner och dessutom inte ens orkat teckna på sistone. All lust är bara poff, borta, vilket känns lite fail eftersom det här var meningen att bli en artblogg .. Numer skriver jag bara om konsten att supa till osv, haha, men ni som läser är ju inte tvingade så ..

Sitter och varvar Ouran high school host club med Imogen Heap (!!♥!!) och pirr i magen i kombination med facebook. Vet inte hur många dygn i sträck jag varit online nu, för enbart en viss person, haha. Men jag gillar fb, tycker det är ett bra sätt att hålla lite koll på folk ..

 

Saknar min kamera, men jag måste skaffa ett nytt objektiv om jag vill ha den i fullskaligt skick.
Vilket känns rätt omöjligt nu, med tanke på att min plånbok gråter blod för tillfället. Gifta mig
rikt kanske ? Eller vad säger ni ?


Nyårsfirandet 09/10, samt om favoritölen

Nyåret var lovely. Inledde bland annat de första minutrarna på året med en nyårskyss under fyrverkerihimmel ute på isen vid slottet i Örebro. Sjukt bra start på året, i say ! Lyckades tillochmed hosta fram två nyårslöften. Tvivlar på att resten av året kommer att fortsätta som det varit hittils, men jag säger bara att inledningen på 2010 har varit bättre än någonsin. Åh, mys

Tog bussen och var inne i Örebro 20.00, då jag snabbt stack till Phillip där vi spelade Fia med Hutt innan vi gick vidare. Jag stack till Mio och Peet (hos Kim och Krull) i Varberga, medan Phillip och gänget gick på någon annan fest. Vi kalasade och åkte runt 23.00 in till Slottet där fyrverkerierna skulle skjutas. Halva Örebro verkade var där, jäävlar vad packat det var. Åkte tillbaka til Varberga strax efter tolvslaget igen med ihjälfrusna lemmar där jag stannade tills festen ebbade ut. Väntade där tills runt 06.00 då jag tog en buss in till en högst oväntad sovplats, men jag är glad över att jag for dit. Vaknade och donade kvar där tills runt 19.00 första dagen på året, då jag åkte hem till kära Hällefors igen.

Nej, fler sånahär kvällar är välkomna. Sjukt nöjd över mitt nyårsfirande. Tycker bara det känns lite konstigt att inte en jävel har kort ifrån nyår, trots att jag tyckte mig se fotoblixtar överallt ? Fast jag var kanske bara full.

Utan tvekan favoritölen, men det är kanske bara för att jag är så van vid den. Visst
uppskattar jag de flesta ölsorter, men bright kommer alltid att ha någon speciell plats
i hjärtat haha. Är dock inte särskilt förtjust i öl med under 5.0%, blir som saft enligt
mitt tycke, då det brukar bli den lite starkare varianten av burken här.

RSS 2.0