Thailand ♥ Text tagen från Bilddagboken

Just nu hinner jag inte skriva någon sprillans ny text om hur jag känner inför resan, men kan kanske hinna med det när jag väl är där. Just nu får ni nöja er med en kopia från min bilddagbok, bara så ni vet varför jag möjligen kommer att bli ännu mer off än vad jag redan är. Eller vem vet, har kanske asmycket tankar att skriva ner i det varma landet ..


Goodbye Sweden, Hello Thailand !

- Hallå ?

- Du får ta ledigt för resten av veckan och några dagar efter sportlovet.
- ... va ?
- Ja, du får ta ledigt för vi drar imorrn.
- .... är det här något tidigt aprilskämt ?
- Nej, jag är helt seriös, ordna det nu så sticker vi.
- ...........

Dialogen är inte ordagrann, men ungefär.

Kristin ringde sådär härligt spontant under lunchen, så jag flyr äntligen landet för två veckor. Åker alltså på Onsdagen, och tänkte försöka hinna med att träffa Affe på Arlanda lite innan flyget går. Inte för att jag träffat särskilt många överhuvudtaget nu på sistone, men kan ändå vara bra att veta att jag är borta ifall man vill mig nåt. Dyker väl in på någon internetbar titt som tätt om jag känner mig själv rätt, men ni får komma ihåg att tiden går ungefär 6 timmar före där .. ÅÅH vad jag har längtat efter att få gå i sommarkläder igen


G Ö T T T T T T T T

Bild ifrån när vi var i Södra Thailand hösten 2008
Finns många många många fler på min myspace, Nick: Calory

 Scorpio

En bild jag tecknade för inte så längesen alls. Inte helt klar, men temat var iallafall stjärntecknet skorpionen. Mitt stjärntecken alltså ! Funderar på att tatuera in den där, men jag ska allt ta och fundera på det i åtminstone ett år innan jag gör något. Förhastade tatueringar är nog inte kul, sådant har jag sluppit hittils med mina två. Jag ska iallafall ha något horoskoprelaterat i min fullsleeve jag ska börja bygga på i vår, men om det blir just den där bilden får vi se. Jag vill helst teckna mina egna tattisar, känns faktiskt lite stoltare då.


Frukost alá torpet

Väldigt trevligt, diskuterade en hel del om Mozart, Einstein, Carl-jans vilda ungdom som bilkörare och om hans dyslexi, om diagnoser och bokstavskombinationer samt om de egna diagnoserna och definitionen av att vara dum i huvudet. Trevligt trevligt, i say.


Far, Bror och Rickard


Kan inte uttrycka min tacksamhet till Jonas, Bo och Silas. Helt jävla underbara

AAAAAAHHHHH, Jonas Bjerre, bli min nu nu nu nu !! Kan inte få nog av videon till Repeaterbeater, ser den om och om och om igen, Jonas Jonas Jonas, han är väl för fin och underbar och underbar och fin och ÅÅÅH, vad jag vill ha honom. Måste vara den finaste mannen på jorden, och hans sång, hans sång var nog det som trollband mig först, han har en så ljuv falsettsång som går rakt in i hjärtat att man nästan inte förstår det själv, så fin, så underbar, så så så .. åh, det finns verkligen inte ord för hur mycket jag älskar dem, deras musik, känslan jag får, åh, Mewmewmewmewmewmewmew forever. Det är sjukt hur mycket man egentligen kan känna för några man faktiskt aldrig träffat.

 

Kortfattat:

 

Mew är det finaste bandet i världen. Jag har lyssnat på dem i många år nu, och det känns helt rätt att tatuera in deras bandnamn på min arm. De har spelat en enorm roll i mitt liv, varesig jag ångrar det eller ej, och förtjänar att för alltid göra sig påminda även om chansen att jag glömmer dem är minimal.

 

 

 

Jag kommer säkerligen att börja gråta om jag får se dem i sommar, vilket jag för
guds hela höger hoppas, jag tror att mitt hjärta brister om jag missar dem en gång till.


Middag hos Kräftkungen / Bredsjöpub med livespelning

Ja, vaknade upp på tok för tidigt, och det är därmed dags att sammanfatta gårdagskvällen.

Far runt 18.30 upp till Fars lilla torp, beläget runt 2 mil utanför Hällefors mot Bredsjöhållet. Ställde mig direkt att göra bearnaise, som en halvtimme senare skar sig. Räddade den med lite mjölk, puh ! Andra gången gillt, och jag har varit i torpet vid båda tillfällena. Jag som gör bearnaisen så fint i vanliga fall, jag tror jag tänker skylla på huset .. Fick lära mig något nytt, för inte fan visste jag att såsen skär sig om den får stå.

Iallafall, till förätt var det kräftor, snaps och öl. Ingen snaps till mig dock, jag klarar mig så fint även utan. Efter förrätten bjöds det på oxfilé, potatisgratäng, bearnaise och ungsbakade vitlökstomater med några glas rött till. Oxfilé och rött vin gifter sig så fint ..

Efter middagen förflyttade vi oss in till vardagsrummet för att dricka lite kaffe och whiskey. En hel del skvallrande blev det, både under middagen och kaffet, måste varit mycket underhållande att bara observera. Jag tror jag babblade konstant från och med klockan tio, min fina förmåga att inte sluta prata när jag druckit är väl för underbar.

Till sist skulle Kristin och C:o hemåt, så vi passade på att hoppa in i bagaget mot Bredsjö. For in på den tillfälliga puben där, livemusik och grejer som förgyllde. Blev en hel del mingel, kände igen ungefär 80% av folket där. Mest kulturfolk, om inte helt, och visst är de trevliga. Har dock lite ångest för att jag förmodligen sjöng med för högt / pratade för mycket. Gud, vad berusad jag måste ha verkat, om jag inte nojar för ingenting (som vanligt?). Åh, den där fylleångesten plågar mig så hemskt varje jävla gång, varesig jag är ute eller sitter hemma på en stubbe och super. Vafan.

Fick skjuts tillbaka till torpet igen vid stängningsdags och lade oss rätt omgående. Eller wait, jag tror minsann jag käkade upp alla kräftor, haha ! Fyllehungriga Tanya äter inte godis, nej här är det kräftor och kött vi smaskar på. Bra gött.

Summering: Underbar kväll ! 8/10 poäng, två minus för min glappkäftsångest. Inte helt fel med att kunna gå på pub utan att behöva åka åtta mil, verkligen inte fel.
Förrätt och en leende Teresia. Hjälp vad konstgjort leendet blev
på kortet, haha. Tro inte att hon alltid ler sådär folks, tro inte det !Halvtuggad huvudrättTomas och en Kristin som ser jävligt glad utJag korkar upp tredje flaskan i bakgrunden medan de andra ser jävligt roade utVin, trevligt sällskap och en hel del prat är min grej.
Jag är tamigfan Hällefors största fyllebabblare.Uppe strax efter tuppen, runt halv åtta på morgonen dagen efter.
Fint att jag satt på mig min 10åriga lillasysters morgonrock också.

Anyways, jag lär nog kunna sova i lagom tid ikväll. Innan 03.00 iallafall ?

Kaffefläckar kan ta sönder något inom en tecknare

Bilder på lite gamla teckningar jag nyligen rotade upp !

Spillde kaffe över hela mappen, och tur fan att det inte var någon av de nyare bilderna jag var hade däri, för då skulle jag nog ha börjat gråta. Har varit nöjd med flera stycken på sistone, ett mirakel då jag inte alls brukar bli nöjd. Första bilden är iförsig rätt ny, medan de andra är från början på 2009 eller liknande. Minnet sitter inte riktigt där det ska, men det spelar inte så stor roll i nuläget.. Och nej, jag slutför i princip aldrig teckningar, det finns alltid något man kan lägga till eller så. Jag stoppar helt sonika bara in dem i mappen och hittar dem någon gång igen, och så vidare i all oändlighet.


Om Uppcon:10

Jag har precis fått min ansökan accepterad, till att jobba på Uppcon:10 alltså. Ska bli .. kul ? Vet inte. Grymt osäker med tanke på att jag som arbetare inte kan dra min kos om jag inte enjoyar konventet. Citerar iallafall direkt från min bilddagbok:

''Jag kommer att jobba på konventet. Vet inte varför jag försöker klamra mig fast vid konventslivet när det i princip dött ut för mig, men det är nog alla fina minnen jag har därifrån som får mig att vilja försöka igen.


Hoppas man får se många bekanta ansikten, att vara surrounded av mindreåriga waps intresserar mig inte även om de må vara trevliga (jag är självklart trevlig tillbaks). Tänk er, en helg med fuckad sömn, med blipbloppande ljud här och var, men tvspel och att drunkna i anime, manga och cosplayers omkring, med övertrötta och flummiga människor som hittar på ideér man aldrig skulle komma på som utvilad osv. Känns nostalgiskt. Så kom igen, alla gamla konventsrävar som lagt skiten åt sidan, ett sista försök på konventsscenen ? I värsta fall, abandon it så går vi till någon bar och super istället :D Det blir trots allt vad man gör det till, och chansen är större att det går igenom ju fler man är.


Nu i när jag läser det såhär i efterhand inser jag vad hemskt smörigt skiten lät, haha. Nej, jag hoppas jag lyckades förmedla min mening med det hela.''

 

Vi avrundar lite bilder från förra årets uppcon:

 

Jag tecknar förmodligen, och Mathias ska ha ett tack för att han stod ut med mig hela helgen.

Jag och Ke kramades lite

Mathias och Jag på DDRmaskinen. Haha, fyfan vad dåligt det gick ..

Mathias und Tanu


Kraamaaaaaas

Här är vi mindre glada när vi kommit på delad femteplats i guitarherotävlingen

Vitsminkad och ja .. Jag vet inte vad jag ville efterlikna, men det såg förjävligt ut

Pöke

Lite rockbandspelande

Mathias och Annie

RSS 2.0