Hällefors juldans 09 !

Var på juldansen igår, med grabbarna och en del tjejer. Kvällen öppnades upp med förfest hos Magnus, musik och öl livad upp stämningen innan vi begav oss mot Folkets hus för att gå på den årliga juldansen. Jävel vad folk det var, och inte kände man igen hälften av ansiktena ! Minglade och pratade med folk och mitt i allt stöter man på Mor haha. Rickard köpte första ölen åt mig, och den andra fick jag av Johan (plus ett dåligt samvete), men det glömdes snabbt bort. Första dansen dansade jag med Mor, haha, men sen blev det att sätta sig vid de andra igen. För en stund. Var rätt snart upp och dansade med okänd pojke i blårutig skjorta, men fan vad jag kände igen honom ändå. Minns inte ens namnet, score (Y) Sista dansen blev med Magnus, fast det där jävla dansbandsbandet tyckte det var kul att köra lugna låtar när man ville ha svängrum. Typiskt.

Nog om danserna, haha vad jag driver iväg .. Efterfesten hölls hos Magnus igen, och jävel i min låda vad folk det var. Guitarhero och mingel. Mot slutet var vi 6 pers i hans säng och babblade skit. Slutade med att jag somnade, för att vakna upp bredvid en Magnus dagen efter (inget ovanligt). Så går det när man låter mig slappna av på fyllan, jag har en fin tendens att somna så brutalt fort att det inte är klokt i berusat tillstånd .. Tendens till minnesluckor med för den delen (behöver inte vara full alls för det), så jag har säkert missat något.


Kul var det iallafall ! Upplevde inte att juldansen var bråkig alls, tvärtom,
mycket trevlig, men det beror väl antagligen på vilket sällskap man har.

Note to self - Glöm för bövelen inte Rickards återbetalning i Januari !


 

Här har vi en bild på några av Grabbarna Grus.
Bilden är tagen i oktober, och visar hur trevligt man kan ha det hos BenneBus.



Jul 09

Nu är julen över och jag befinner mig i ett stadie där jag helst av allt bara vill pausa tiden. Lägga saker som måste göras och tänkas på åt sidan och bara existera för en stund. But that's not gonna happen.

Julen firades iallafall på Torpet (far) ons-tor. Gick nog inte och la mig förns åtminstone 7 på morgonen på ons, och 9 på tor .. Natten ägnades åt kökssysslor såsom tillverkning av praliner, knäck, tigerkaka, tryfflar av olika slag samt disk och undanröjning. Och papperspyssel, de där jävla askarna tog mig fan längre tid att pilla med än godsakerna. Men slutresultatet blev bra, kanske inte perfekta, men med tanke på all 'feeling' jag lagt ner på dem vger upp det hela. Gick och la mig nöjd över hur otroligt söta de blev iallafall !

Börjar väl med en bild på sällskapet. Observera att bror inte ser ut sådär vanligtvis, haha



En blixtbild måste vi självklart bjuda på också:



Jag tror jag satt och garvade i en halvtimme åt 'hungriga dammmråttor'. Ett stilla bevis på hur övertrött jag var, klockan 8 på morgonen med lim på fingrar och hår efter ett helvete med papperspyssel och pralinmakning ? :)


Purrpurr, önsketankar och mys i magen. Samt baksidor såsom julklappspanik och sedelätare

Om man bortser från att ett våldsamt illamående sakta tar över, så känns saker och ting faktiskt rätt ljusa. Okej, kanske inte det faktum att jag inte rökt sen söndag lunch, och kanske inte det faktum att jag är pank heller, men yada ..

Som sagt, ser lite ljus i vintermörkret, börjar bli lite smått intresserad av en pojke som faktiskt skriver till mig lite då och då, inte kan han väl inte tycka jag är en idiot isånafall ? Det är egentligen för tidigt för att känna av hans personlighet, men vad jag fått uppleva hittils har varit lovely. Sitter just nu och glor igenom bilder på honom och purrar för mig själv, haha. Purrpurr, önsketankar och mys i magen.

Har minst sagt panik över julklappandet, hart fortfarande 5 stycken kvar att ordna, och inte en blekaste aning om vad jag ska ge. Att jag är pank hjälper inte situationen, att ha 20 personer att tänka på tog uttryck i plånboken redan i november. Arvikabiljetten jag köpte för decemberpengarna står iförsig skyldig som sedelätare .. Yada. Panik har jag iallafall.


Animebunkring inför julen

Klockan är 08.49, och jag kan inte påstå att det känns bra. Bunkrar upp med anime inför julen, blir Antique Bakery, Ouran High School Host Club, Gravitation, Trinity Blood och Peach Girl att mysa med. Håller på med Peach Girl nu, och jag måste säga att jag gillar den. Tror dock mangan är bättre än animen, men jag orkar inte sitta och klicka mig fram när internet är så segt som det är ..

Har inte sett någon annan än Peach girl, så jag tar inget ansvar för om infon är rätt !

Kom gärna med förslag på animeér
kan vara värt att nämna att jag gillar NANA, Skip beat, Naruto, Tenjou tenge, Air gear, xxxHolic, Absolute boyfriend osv (i all evighet haha). Hittar ni någon i samma stuk som Nana och Paradise kiss, langa direkt ! Eller ja, vafan, jag gillar nog det mesta, sålänge det inte är gore, överdrivet mycket våld och zombieslakt. Sådant underhåller mig inte det minsta.



Antique Bakery - Shonen-ai, komedi
about the lives of four very different men who work in a small bakery.




Trinity blood - Action, Supernatural fiction
Set 900 years after an apocalyptic war between humans and vampires, the series focuses on the on-going cold war between the Vatican, the human government, and the Empire, the government of the Methuselah (creatures that feeds on vampires).




Ouran high school host club - Romance, Comedy
Hela den komiska och samtidigt romantiska mangan fokuserar på relationerna mellan klubbmedlemmarna och gästerna.



Peach girl - Comedy, Drama, Romance
Peach Girl is a high school drama centered on Momo Adachi. A former member of the swim team, Momo tans easily and her hair is bleached out; unfortunately, she is stereotyped by her ignorant classmates, and is forced to endure rumors about being a playgirl. Her only friend is Sae, who is actually responsible for spreading the nasty gossip due to her jealousy of Momo, Later in the story, Momo is left to choose between two guys she like. More problems arise and the love triangle intensifies.

Pirr i magen, samt de första bilderna på min gröna raring


Ihp !
Pirr i magen och fnitter i hela skallen ! Det är sjukt hur det kan kännas så igen, ihp ihp ihp ! Som ett barn igen. Men mer om det blir det inte än sålänge, situationen är ännu för främmande och oförutsägbar, slänger upp ett par bilder från förra veckan istället.



Ha fler på G, men jag har inte bestämt mig för om jag är färdig med dem än. Vet egentligen inte ens om jag är klar med dessa heller ... Gragh. Förslag / hjälp / ideér är välkomna.


Lite osäker på det här med redigeringen, önskar jag var skillad nog att kunna få det att se lite 'gammaldags' ut eller vad man ska säga. Inte sepia dock, det kan jag redan. Och angående teckningarna, har för tillfället varken scanner eller kamera, men håll ögonen öppna så ska vi se vad vi kan hitta på för det problemet  !




Sthlm med grabbarna grus - Avatar 3D och Chaplins bar

Myees, nu är man hemma efter en underhållande helg med grabbarna. Peter, Rickard, David, Jim och Benne blev mitt sällskap till Avatar 3D på Heron city. Inga fel, även om det inte var den underbaraste film jag sett ! En eller två hjärteskärande scener kanske, blev tårögd haha, men jag sägerdådet, kär blev jag i både Pandora och blådårarna. En såndär blå liten gubbe vill jag allt ha med mig hem .. Smala och spänstiga, åhåhåhå. Och blå. Even better ♥



Iallafall, efter bion drog vi oss till hotellrummet där vi tog oss lite alkohol innan utgång. Lyckades inte hitta till tunnelbanestation, så vi haffade en taxi som körde oss till Hötorget. Packade som ena jävla sillar säger jag bara, helvete vad trångt det blir med fem fullvuxna män i en taxi, + mig. I vilket fall, vi gick in på Chaplins bar på Hötorget, och blev kvar där tills stängningsdags. Kareoke blev det en hel del av, fast jag sjöng bara två låtar (barbie girl - Aqua och do wah diddy diddy - Manfred mann med Rickard, haha !). En hel del öl blev det, och Peter var så skapligt på lyset att han vara nära att bli utslängd (tror jag?). Han fick titeln som kvällens pajas, välte ut ett helt jävla bord med nyköpt öl och shottade, och spottade, ett stearinljus i tron om att det var en drink, haha ! Helt galet. Något som kändes ännu mer galet var att jag hade diverse män efter mig, de flesta oönskade (borde vara van vid rötägg nuförtiden?). Var väl en som det blev lite kyssande med, fast det smög vi med bakom en pelare haha. Ingenting planerat, men ofrivilligt var det inte. Han var sweet, det var han, även om jag kanske har lite ångest över att han måste komma ihåg mig som den idiot jag blir på fyllan haha :D

I vilket fall, åkte hem med taxi runt 3-4 och däckade rätt omgående. Stackars Peter la sig på golvet, bra hårt var det nog. Lite dåligt samvete kanske. Menäsch, han var väl så full att han inte minns det :)

Lördagens betyg blir väl runt 7/10 points, nojade en hel del över folk som var efter mig samt över hur det skulle gå med Kiths. Gick fint dock, riktigt mysiga vakter att prata med ! Och FBIkillen som sprang runt var bra go han med, undrar om det var for real ..



Sthlm

Nu sitter jag här och funderar på om Kristin förstått det faktum att det är idag vi åker till Sthlm. Har precis ätit en äggfrukost bestående av tre ägg, riktigt gött det ! Väntar på att Rickard ska svänga förbi och plocka upp mig, blir en liten Sthlmstrip med grabbarna, mys !

Planen ser ut såhär:
Sthlm --> Bil med Rickard, David och Jim, får se hur vi hittar.
Heron city --> Avatar 3D, lyckades få en plats vid grabbarna !
Scandic hotel --> fixa sig / förkrök på rummet
Krogrunda --> Chaplins bar @ Hötorget. Sweet !

Önskelista 09

Eller ja, en liten del av den iallafall. Korsetter, skor och pengar kan man aldrig få nog av, och även tekannor börjar smyga sig på i samlarhysterin. Ett lite bättre och piggare mående vore inte fel det heller, och då pratar vi både mentalt och kroppsligt ..

 

Visst att jag aldrig använder lösögonfransar, men visst
vore det trevligt att ha lite att välja på till plåtning ?


tredje Tisdagen i december

Blä, idag har jag tecknat, försökt pluggat och plåtat lite med min gröna raring. Har inget mer att säga, än att te räddar mig från total genomkylning. Snackade lite med Richard, de ska tydlige till Sthlm i helgen .. Galet sugen blev man, fasn att min ekonomi ligger och självdör ! Sate alltså, vore riktigt jävla kul att haka på må jag säga.

Bilder ryker upp inom en framtid, hinner varken skriva mer eller lägga upp ikväll, men nog tror jag att ni kan vänta.

Det kliar för övrigt över hela mig, usch usch USCHHHH

Arvika clothings releasefest !

prrr, pirr i magen pirr i magen över hur morgondagen kommer att arta sig. Är bjuden på Arvika clothings releasefest i Sthlm, och är galet pepp ! Dresscoden var svart, undrar vad de kan ha kokat ihop åt oss nu .. Gratis champagne i mängder, och festtemat var för övrigt 'erotisk fest. Sounds lovely ! Har dessutom hört att lokalen endast rymmer 80 pers, och man tror ungefär 400 är på g. Haha, hur fan ska detta gå till ?

Hoppas allt går vägen bara. Och hoppas jag hittar någon att prata med, då jag går dit ensam.

Ensam i den stora staden. Hurrburr

Nack-ont causes lazyness

Idag har jag inte gjort något annat än att ligga i sängen med datorn. Tänkte åka till le work runt lunch, till sista lektionen, men så blev det icke. Dagen ägnades istället åt att bara ligga, har knappt ens ätit haha .. Varken tecknat eller stickat. Slagit in julklappar är väl den enda syssla jag ägnat mig åt. Annars har jag bara lyssnat på Death cab, Kent, Deer tracks och Tool och bara legat legat legat mig igenom dagen.

Nacken känns iallafall bättre nu än imorse, och framförallt igår. Kunde varken röra den eller ens prata, nej fy, det råkar vi inte gärna ut för igen .. Inte en blekaste om vad det kan ha varit, men djävulusiskt ont gjorde det iallafall. Varit hemma tis-ons pga den, men imorgon jävlar ska jag stå som hovmästare i restaurangen och välkomna den försvunna socialförvaltningen som skulle ha hört av sig för flera veckor sedan ! >:D

Bra att bloggen får mig att teckna mer, mhm. Har dock fortfarande inte ett hum om hur man ordnar designen osv här, så ni får stå ut med den nuvarande. Som jag faktiskt gillar, så enkel, även om jag vill ändra på en del saker ..



Fotot gör inte bilden rättvisa.

Gjorde en ny bild idag .. inte klar nej, men kommer förhoppningsvis att bli till veckan. Tänkte lägga till lite bakgrund för en gångs skull, frågan är bara vad det skulle vara .. Snöflingor vore fint, men jag undrar då fan om jag klarar av att teckna acceptabla såna.

Sista balettlektionen idag, och jag måste säga att hon körde skiten ur oss. Undrar om jag kommer att kunna gå ordentligt imorgon, kändes som att hela lårmuskeln hoppade ur plats då och då. Funderar på att ta upp para-para igen, armarn behöver sig en work-out märker jag .. Och en koregrafi till Mew, ja, det står också på to-dolistan. Frågan är bara hur man ska lyckas komma på en solodans som dessutom ser bra ut till just Mews underliga toner.

För övrigt väldigt trevligt att ångestpiller hjälper mot klåda, var något nytt !



Ps. Va lite kul när jag hittade en tomat, en knäck, en lussebulle
och ett ägg när jag rotade igenom väskan för en tändare. Värt (Y)

Self-portrait

Idag har jag gjort absolut nada, och saknat Blöt. Vilket jag iförsig gör varje gång jag tänker på honom. Blä. Jag känner att Karlstad behöver sig en sväng, har inte varit i värmland på tok för länge. Har inte varit någonstans på tok för länge, har fan varit i Hällefors tre helger i rad nu, rekord !

Var tvungen att print-screena den här bilden med, bloggen vill verkligen inte ladda upp mina bilder. Ett självporträtt som spårade ur, men det vore ju inga fel med att ha den där kroppsformen haha. Bag-in-box som dropp, en fin bild att ge till fadern ! Not.



Close-up !


Jag fattar inte vad som händer, men jag var tvungen att printscreena bilden iallafall. Jag är klar med den där nu, men har inte orkat fota slutresultatet, hah. Skulle göra sig riktigt bra som tatuering dock, synd bara att det inte riktigt är mitt stuk. Men jaja, någon annan kanske hittar den och vill använda den, man vet aldrig vad för folk man stöter på i världen ..

Tycker jag tecknar rätt mycket numer, men ändå får jag inget gjort. Vafan. Julkort och jultavlor måste bli gjorda men inte fan händer något alls. Börjar nästan bli lite stressad, med tanke på att jag har fucking minimum 21 pers att ordna julklappar till. Så kan det gå när man har 3 familjer att bry sig om.

Och jag vill bli bättre på att måla med akryl !! Man blir iförsig inte bättre på något om man inte försöker, men vi alla vet ju hur tråkigt det är att göra något man är dålig på.





Lägesrapport #1

Ja, idag har jag lyckats producera en helt okej bild. Inte klar med den nä, men det borde inte dröja så värst lång tid, iallafall inte om jag någonsin hinner ta mig tid och sätta mig ner igen. Flow (teckningen i tidigare inlägg) är för tillfället nerlagd, blev så hemskt missnöjd att jag helt sonika bara lade den åt sidan. Kanske får vi se den igen någon dag :)

Synd bara att jag gillade bilden jag gjorde nu .. Vill inte ge bort den ! Vill ha den för mig själv ! MEn så är det väl alltid. Gör man något bra vill man behålla det, och gör man något dåligt vill man inte ge bort det för att det är dåligt. Ska prova att kopiera teckningen imorgon, inte en aning om hur det bli med skuggningar och sådant, men det märks väl antar jag.

Men seriöst ! Vad är det här !? Jag försöker lägga upp en close-upbild, men inte fan vill blogg.se öppna den åt mig. Kukars ! Försöker mig på det imorgon istället, fan, blir så sur på den här jävla skitdatorn .. Lär köpa en ny, frågan är bara om hur många år man har råd till det. Fail




RSS 2.0